17 octombrie 2024
ActualitateTragedie pe DN 2: Accident teribil la Faraoani, patru victime transportate de...

Tragedie pe DN 2: Accident teribil la Faraoani, patru victime transportate de urgență la spital!

Scene de groază în județul Bacău! Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat un accident grav în localitatea Faraoani, unde două autoturisme s-au ciocnit violent, provocând panică și un blocaj rutier major. În urma impactului devastator, patru persoane au fost rănite și se află sub evaluare medicală.

Accidentul a pus traficul pe jar, circulația desfășurându-se cu dificultate, pe un singur fir, sub supravegherea poliției. Cozile de mașini s-au întins pe kilometri întregi, valorile de trafic crescând rapid.



Echipajele ISUJ au intervenit în forță, fiind necesară descarcerarea unei victime rămase captive în fiarele contorsionate ale mașinii. Toate cele patru persoane implicate erau conștiente și cooperante, un semn de speranță într-o situație dramatică. Salvatorii de la SMURD și SAJ au acționat prompt, transportând victimele de urgență la spital pentru îngrijiri medicale.

Deși viețile celor implicați par a fi în afara oricărui pericol imediat, circumstanțele accidentului rămân neclare, iar ancheta continuă. Autoritățile fac apel la calm și răbdare din partea șoferilor blocați în trafic.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img