18 octombrie 2024
SportBox: Un nou rezultat important și o nouă competiție

Box: Un nou rezultat important și o nouă competiție

În perioada 7-13 octombrie in Spania la „La Nucia -Alicate”, sa desfășurat Turneul International „BOXAM INTERNATIONAL”, unde a participat si pugilistul Scalco Vasile -legitimat la CSM BACĂU, sportive care face parte din lotul României, antrenat de Ciocan Marius. La această competiție, Scalco Vasile s-a clasat pe locul 3, la turneu participând sportivi din 12 țări – Spania, Columbia, Bulgaria, Anglia, Franța, Georgia, Islanda, Letonia, Mexic, România, Țara Galilor și Tunisia.

„A fost un Turneu foarte tare, a fost un turneu de verificare înainte de Campionatul Mondial de pe 20 octombrie de la Budva-Muntenegru. Dacă vă uitați la țările prezente, vă dați seama despre ce vorbesc.



Sunt mândru de Vasile, a evoluat foarte mult, iar pentru asta trebuie să îi mulțumesc întregului staff care face parte din Lotul României de Tineret – George Perțea – Antrenorul Coordonator al Lotului de Tineret a României, Erwa Al Nablsi, Alexander Izaguirre antrenor secund, Cătălin Gherman, Cristian Nechita, Crstian Olteanu și nu în ultimul rând domnului director de la CSM Bacau – Adrian Gavriliu, pentru sprijinul acordat. La fel de mult vreau să le mulțumesc domnului primar a Mun. Bacău Lucian Stanciu Viziteu și domnulu Administrator Public a Mun. Bacău Ciprian Pistea pentru toată susținerea lor.

Vasile va pleca dumnică alături de Lotul României în Budva Muntenegru pentru a reprezenta România la Campionatul Mondial. Îi urez succes și înca o data îi transmit că sunt mândru de el, și scopul meu și al intregului staff din lotul României este calificarea lui Vasile la Olimpiada din Los Angeles 2028.

Și pe final, ca surpriză pentru orașul Bacău, vă anunț că în perioada 11-17 Noiembrie 2024, la Bacău voi organiza Campionatul Național De Tineret. Vă aștept cu drag pe toată lumea. Evenimentul va avea loc la Sala de Atletism iar intrarea va fi liberă”, a explicat antrenorul Marius Ciocan.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img