16 octombrie 2024
ActualitateWizz Air oferă tarife speciale pentru călătorii afectați de suspendarea rutelor Aeroitalia...

Wizz Air oferă tarife speciale pentru călătorii afectați de suspendarea rutelor Aeroitalia către România

Wizz Air a lansat tarife speciale pe rutele esențiale ce leagă Roma Fiumicino de București și Bacău, precum și Bacău de Bergamo Orio al Serio.

Tarifele speciale oferite de Wizz Air sunt:



  • De la Roma Fiumicino către Bacău: 24,99 EUR
  • De la Bacău către Bergamo Orio al Serio: 14,99 EUR
  • De la București către Roma Fiumicino: 24,99 EUR

Aceste tarife promoționale sunt disponibile pentru călătorii efectuate între 4 și 30 noiembrie, în limita locurilor disponibile. Rezervările pot fi realizate pe o pagină dedicată de pe site-ul oficial al companiei (https://wizzair.com/en-gb/rescue).

„În urma suspendării bruște a serviciilor Aeroitalia către România de la huburi importante precum Roma și Bergamo, Wizz Air intervine din nou ca o soluție pentru călătorii ale căror planuri au fost perturbate. România este o destinație cheie pentru noi, iar obiectivul nostru este să ne asigurăm că pasagerii afectați pot continua să își mențină planurile de călătorie, chiar și în contextul acestei perioade cu o cerere ridicată”, a declarat Janos Pal, Head of Revenue Optimization în cadrul Wizz Air.

Zborurile sunt operate cu flota modernă a companiei, ce include aeronave Airbus A320, A320neo, A321 și A321neo, având capacități între 180 și 239 de locuri. Această acțiune subliniază eforturile constante ale Wizz Air de a răspunde nevoilor pasagerilor, oferindu-le flexibilitate și prețuri competitive, chiar și în situații neprevăzute.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img