16 octombrie 2024
ActualitateDoi frați polițiști băcăuani, pe podium la European Police & Fire Game...

Doi frați polițiști băcăuani, pe podium la European Police & Fire Game 2024!

Doi polițiști băcăuani au zguduit scena sporturilor europene și au adus glorie României la European Police & Fire Game 2024! Frații Moraru, polițiști de carieră și sportivi de top, au luat cu asalt competiția din Braga, acolo unde au concurat peste 3000 de polițiști și pompieri din nu mai puțin de 32 de țări!

Agent șef de poliție Ștefan Moraru a arătat lumii ce înseamnă adevărata forță, cucerind medalia de argint la proba de judo! Luptător în cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, Ștefan a dominat tatami-ul și a fost la un pas de aur, dar a plecat acasă cu o victorie de prestigiu pentru România.



Însă povestea de succes nu se oprește aici! Agent principal de poliție Răzvan Moraru, expert în explozivi și substanțe periculoase, a demonstrat că are și o rezistență de fier. El a alergat prin munți și păduri în proba Ultra Endurance Sports – Orienteering, și a pus mâna pe o meritată medalie de bronz!

Cei doi frați au adus mândrie Inspectoratului de Poliție Județean Bacău și, mai presus de toate, României. După aceste performanțe uluitoare, numele lor răsună acum printre eroii sportivi ai Europei!

Felicitări, campioni! România e mândră de voi!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img