16 octombrie 2024
ActualitateCe a scris un moldovean pe Facebook: "Prefer Aeroportul Bacău decât Aeroportul...

Ce a scris un moldovean pe Facebook: „Prefer Aeroportul Bacău decât Aeroportul Chișinău”. Care este motivul?

Un moldovean a stârnit controverse după ce a declarat că preferă să călătorească ore în plus pentru a folosi aeroporturile din alte orașe în detrimentul Aeroportului Internațional Chișinău. Ce l-a determinat să facă această alegere radicală și care sunt motivele din spatele criticilor dure aduse aeroportului din capitala Republicii Moldova? Aflați detaliile dintr-o poveste care scoate la iveală nemulțumiri adânci și situații absurde.

Scandalos! Un moldovean a făcut declarații șocante despre umilința trăită la Aeroportul Internațional Chișinău, după ce a fost forțat să aștepte afară, în ploaie, pentru a-și întâmpina oaspeții. În timp ce majoritatea aeroporturilor din lume le permit oamenilor accesul în interior, la Chișinău suntem „dresați să ne știm locul”, spune bărbatul, indignat de condițiile inumane.



„Aici, la Aeroportul Chișinău, învățăm ce înseamnă să fii moldovean, umilit în propria ta țară,” a declarat acesta, frustrat de faptul că nu a avut voie să intre în clădire, fiind nevoit să aștepte „ca un câine” în afara aeroportului. Furtuna de plângeri nu s-a oprit aici – moldoveanul a comparat experiența cu alte zeci de aeroporturi din întreaga lume, inclusiv Israel, o țară cu riscuri mari de terorism, unde oamenii au acces liber în aeroporturi.

„Este o bătaie de joc. Cum să le explic prietenilor mei străini că, în Moldova, așteptăm afară în ploaie sau soare, doar pentru că nu avem voie să intrăm în aeroport? Este o rușine națională!” a continuat el, clar dezamăgit.

Bărbatul a mărturisit că preferă să călătorească ore bune până la Iași, Bacău sau București, doar pentru a evita această umilință. „Prefer să pierd câteva ore pe drum decât să mă mai confrunt cu această bătaie de joc,” a concluzionat el, arătând clar că Aeroportul Chișinău nu este pe lista preferințelor sale.

Cu un asemenea tratament, te întrebi, oare, ce fel de imagine își construiește Moldova în ochii turiștilor și cetățenilor săi? Cât timp vor mai tolera moldovenii această umilință în propria țară? Rămâne de văzut dacă autoritățile vor lua măsuri pentru a schimba „tradiția moldovenească” de a aștepta afară, indiferent de vreme.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img