16 octombrie 2024
SportBăcăuanca Ioana Lorena Negru, triplă campioană continentală!

Karate/ Campionatul European Inter stiluri

Băcăuanca Ioana Lorena Negru, triplă campioană continentală!

La Rottendorf, în Germania, eleva Liceului Sportiv Bacău a cucerit trei medalii de aur și una de bronz. Antrenorul Ioanei, Octavian Adam s-a laureat, la rândul său, ca sportiv, triplu campion al Europei, plusând și cu o medalie de argint

Așa maestru, așa elev! Iar elevul, dând dovadă de o tenacitate dusă până la extrem, face tot posibilul pentru a-și întrece, în timp, maestrul. Deocamdată, Ioana Lorena Negru și antrenorul său de la Kanku Dai Bacău, Octavian Adam sunt pe picior de egalitate în ceea ce privește bilanțul de la Campionatul European Interstiluri, desfășurat la finalul săptămânii trecute, în Germania, la Rottendorf.



Depășindu-și limitele stabilite la ediția din 2023 a întrecerii continentale, Ioana, care este elevă a Liceului Sportiv Bacău a reușit anul acesta să cucerească nu mai puțin de trei titluri de campioană a Europei.

Băcăuanca și-a adjudecat aurul la kata Shotokan, la kata Freestyle și la kata Team Freestyle, trecându-și în cont și un bronz la kumite semicontact! Un super-succes, aplaudat la scenă deschisă. Antrenorul Ioanei, Octav Adam nu s-a lăsat nici el mai prejos.

Pe lângă faptul că a făcut o pereche de… aur (la propriu și la figurat) cu sportiva sa în proba de kata Team Freestyle, maestrul Octav a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și în întrecerile kata Juu ryu și kata Freestyle. Iar pentru ca egalitatea între maestru și elev să nu fie periclitată în ceea ce privește bilanțul de final al Europenelor Interstiluri, antrenorul Octav Adam a punctat și cu un titlu de vice-campion continental la kata Shotokan.

„Pentru noi este o mândrie că putem reprezenta Bacăul și România la cel mai înalt nivel în Europa”, au declarat, la unison, Octav Adam și Ioana Negru.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img