15 octombrie 2024
ActualitateBărbat de 52 de ani prins beat criță la volan

Bărbat de 52 de ani prins beat criță la volan

Pericol pe drumurile din comuna Poduri! Un bărbat de 52 de ani a fost surprins pe 13 octombrie a.c. conducând un autoturism, dar nu oricum – ci sub influența băuturilor alcoolice! Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Moiești l-au depistat în flagrant delict, iar ceea ce au descoperit i-a șocat pe toți: în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost unul halucinant – o concentrație de 1,23 mg/l alcool pur în aerul expirat!

După această descoperire șocantă, bărbatul a fost dus direct la spital pentru prelevarea probelor biologice de sânge, urmând să se stabilească cu exactitate nivelul alcoolemiei. Cu astfel de cifre, nici măcar șoselele liniștite ale comunei Poduri nu sunt în siguranță!



Polițiștii nu au ezitat să ia măsuri drastice: bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău. Cu siguranță, va avea mult timp să reflecteze la decizia de a urca băut la volan și la pericolele la care și-a expus comunitatea.

Ancheta continuă, iar comunitatea așteaptă cu sufletul la gură să vadă ce se va întâmpla cu acest „șofer periculos.” Va suporta consecințele legii sau a crezut că scapă basma curată? Rămâne de văzut!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img