15 octombrie 2024
ActualitateȘOCANT! Tânăr de 17 ani prins beat la volan și fără permis....

ȘOCANT! Tânăr de 17 ani prins beat la volan și fără permis. A ajuns direct în arest!

Un nou scandal zguduie comunitatea din Parava! Un tânăr de doar 17 ani a reușit să atragă atenția poliției și nu într-un mod pozitiv. La data de 10 octombrie a.c., polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni l-au prins în flagrant pe băiatul teribilist, după ce acesta se plimba cu mașina prin sat… fără a avea permis de conducere! Și, ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, tânărul era și sub influența alcoolului!

Etilotestul a arătat o valoare alarmantă de 0.50 mg/l alcool pur în aerul expirat, semn că băiatul nu se rezuma doar la un „pahar de socializare.” Polițiștii nu au stat pe gânduri și l-au dus direct la spital pentru prelevarea probelor de sânge, urmând să stabilească exact cât de „bine dispus” era tânărul la volan.



Verificările au scos la iveală o altă bombă: tânărul rebel nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule! O decizie complet necugetată care i-a adus probleme mari, pentru că, a doua zi, la 11 octombrie a.c., polițiștii au decis să-l rețină pentru 24 de ore.

Dar povestea nu se oprește aici! În fața judecătorului, tânărul a primit o sentință usturătoare: 30 de zile de arest preventiv. Acum, el așteaptă în spatele gratiilor, în timp ce autoritățile continuă ancheta. Să fie acesta un exemplu pentru ceilalți teribiliști de pe șosele? Rămâne de văzut…



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img