11 octombrie 2024
ActualitateUniversitatea „Vasile Alecsandri” Bacău: S-a inaugurat Hub-ul de antreprenoriat și inovare „iEnterprise@UBc” 

Universitatea „Vasile Alecsandri” Bacău: S-a inaugurat Hub-ul de antreprenoriat și inovare „iEnterprise@UBc” 

Miercuri, 9 octombrie, Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacău a inaugurat în Corpul B, fostul Amfiteatru BI1, un hub de antreprenoriat și inovare dedicat studenților universității băcăuane de la toate cele cinci facultăți. Proiectul este sprijinit de Societatea Antreprenoriale Studențească, departamentul Universității care se ocupă de educația antreprenorială a studenților băcăuani.



„Ne propunem, ca deziderat al Societății Antreprenoriale Studențești, să lansăm un incubator de idei antreprenoriale pentru studenții noștri, iar pentru acest lucru avem nevoie de infrascructură. Un prim pas a fost creat astăzi prin inaugurarea acestui hub. Societatea Antreprenorial Studențească sprijină activitățile de dezvoltare a competențelor antreprenoriale ale studenților noștri și se implică activ în dezvoltarea unei mentalități antreprenoriale la nivelul întregii comunități academic”, a precizat Ioana Pleșcău, asistent universitar dr. economist în cadrul Facultății de Inginerie a Universității „Vasile Alecsandri” Bacău, președintele Societății Antreprenoriale Studențești.

Au fost prezenți la inaugurare conducerea Universității alături de studenți, care, după ceremonialul de inaugurare au participat la un workshop facilitat de BRD, partener în realizarea acestui hub.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img