8 octombrie 2024
Zona zeroEu știuDupă premiera de la Teatrul Național București, musicalul „Iată-ne aici!” se joacă...

După premiera de la Teatrul Național București, musicalul „Iată-ne aici!” se joacă pe 10 octombrie la Teatrul Municipal Bacovia din Bacău

Noua premieră Touchstone Creative, în parteneriat cu Teatrul Național București, va fi prezentată publicul din Bacău la Sala Mare a Teatrului Municipal Bacovia, joi, 10 octombrie 2024, la ora 19:00. Intrarea este liberă, în baza unei rezervări pe site-ul teatrului.

 



După musicalul de cameră „THRILL ME: Povestea lui Leopold și a lui Loeb”, Touchstone Creative revine cu un jukebox musical în cinci personaje, după un libret original de Andrei Radu și Natalie Ester, pe muzica trupei art-rock Rockabella, ce explorează fenomenul migrației în rândul tinerilor și contextele care îl influențează.

 

Sfârșitul clasei a XII-a. Trăim bucuria balului de absolvire. Trecem prin emoțiile bacului, apoi uităm de griji pe nisipul petrecerii din Vamă. Inspirăm adânc, ne privim în ochi prietenii din gașcă și ne jurăm că nu ne vom despărți niciodată. Apoi pornim la drum. Iar pasiunile, ambițiile, potențialul, familiile, „sistemul” — sau toate laolaltă — ne împing spre diferite colțuri ale lumii… Și promisiunile făcute cândva pe o plajă rămân o notă de subsol într-un jurnal: „Cineva să ne găsească drumul înapoi.”

 

Între acorduri rock, visuri împlinite și șanse ratate, cinci prieteni „Fără răspuns” (interpretați de Laura Gabriela Oana, Andreea Gaica, Dragoș Ioniță, Andrei Duțu și Andrei Mărcuță) se cred „Invulnerabili” și ridică “Steagul alb” în speranța că vor retrăi un bis împreună. Spectatorii vor regăsi povești de viață inspirate de fapte reale, iar fanii muzicii rock autohtone se vor bucura de noi interpretări ale pieselor de pe albumele „Clarobscur” și „Invulnerabili”.” Montat în premieră națională, musicalul este dedicat tinerilor plecați peste hotare, al celor care vor să facă pasul peste graniță și al poveștilor ce le-au purtat pașii spre maturizare. Totul este potențat de muzica și versurile trupei Rockabella, pe o partitură electrizantă, orchestrată de Bogdan Moroșanu, în regia muzicală a Teodorei Moroșanu. Regia artistică a spectacolului este semnată de Natalie Ester și de Ionuț Grama, iar din echipa de creație fac parte Ioana Pashca (scenografie), Filip Stoica (coregrafie), Georgiana Mototolea (pregătire vocală), Andrei Délczeg (lighting design), Alexandra Suditu (asistent producție) și Alina Epîngeac (teatrolog).

Spectatorii beneficiază de intrare libera la reprezentația de joi, 10 octombrie, ora 19:00, de la Teatrul Municipal Bacovia, in baza unei rezervări prealabile. Detaliile se regăsesc pe pagina oficială a teatrului: https://teatrulbacovia.ro/musicalul-iata-ne-aici-pe-scena-teatrului-bacovia-cu-intrare-libera/



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img