8 octombrie 2024
ActualitateThermoenergy Bacău începe furnizarea agentului termic din 14 octombrie

Thermoenergy Bacău începe furnizarea agentului termic din 14 octombrie

Thermoenergy Group S.A. a anunțat că, începând de luni, 14 octombrie 2024, va demara furnizarea energiei termice pentru încălzire în municipiul Bacău. Decizia este justificată de prognoza meteo emisă de Administrația Națională de Meteorologie, care indică îndeplinirea condițiilor prevăzute de Hotărârea de Guvern 425/1994, cu modificările aduse prin HG 337/2018.

Conform acestor reglementări, începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii urbani are loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutive, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10°C sau mai mici, între orele 20:00 și 6:00. Furnizarea energiei termice va începe cu prioritate către creșe, grădinițe, școli și instituții publice.



Pregătiri și măsuri de precauție recomandate

Thermoenergy Group S.A. îndeamnă clienții să se asigure că instalațiile interioare sunt finalizate și funcționale, pentru a evita posibile incidente neplăcute, precum inundarea spațiilor de locuit sau a subsolurilor, odată cu începerea furnizării agentului termic.

În cazul asociațiilor de proprietari, cererile de furnizare a agentului termic vor fi analizate atât din punct de vedere tehnic, cât și financiar. Asociațiile cu debite restante nu vor beneficia de furnizarea agentului termic până la achitarea soldurilor.

În contextul temperaturilor scăzute prognozate, această măsură vine în sprijinul confortului locuitorilor din Bacău, acordând o atenție specială instituțiilor educaționale și publice.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img