8 octombrie 2024
ActualitatePercheziții spectaculoase și un hoț reținut! Prejudiciu de 100.000 de lei descoperit...

Percheziții spectaculoase și un hoț reținut! Prejudiciu de 100.000 de lei descoperit în urma unui jaf de proporții!

Polițiștii au dat năvală în locuințele unor suspecți, în urma unor percheziții de amploare desfășurate în Moinești și împrejurimi! Un bărbat de 56 de ani din Comănești, bănuit de furturi colosale, a fost săltat de oamenii legii și băgat direct în arest! Suma la care se ridică prejudiciul? Peste 100.000 de lei!

Hoț de utilaje prins după 6 percheziții!
Totul a început în dimineața zilei de 5 octombrie, când polițiștii din Moinești, alături de criminaliști și colegi din Comănești, au descins în forță la mai multe locuințe și sedii de firme! Erau hotărâți să dea de urma unor utilaje furate, folosite pentru tăierea lemnului, dispărute în mod misterios din incinta unei firme locale în perioada 2022-2024.



Jaful anului: prejudiciu uriaș, hoțul prins!
Ancheta a scos la iveală un adevărat scenariu de film! Bărbatul de 56 de ani a reușit să sustragă, pe parcursul a doi ani, utilaje și subansamble valoroase, lăsând firma păgubită cu o gaură de peste 100.000 de lei. Acesta a acționat cu o precizie milimetrică, furând pe rând tot ce i-a ieșit în cale.

Capturi incredibile în urma descinderilor!
Polițiștii au găsit adevărate comori ascunse în urma celor șase percheziții: utilaje furate, componente mecanice și alte bunuri de mare valoare. Toate acestea au fost ridicate ca probe, iar hoțul, care credea că a scăpat basma curată, a fost reținut pentru 24 de ore. Și asta nu e tot! Ancheta continuă, iar polițiștii nu exclud ca acesta să fie doar vârful aisbergului în această rețea de hoți de utilaje.

Finalul unui plan bine ticluit!
După ani în care a pus la cale furturi elaborate și a cauzat pierderi uriașe, hoțul din Comănești și-a găsit sfârșitul la mâna polițiștilor care au reușit să-i dejoace planurile. Acesta a fost introdus în arestul IPJ Bacău, iar cercetările sunt în plină desfășurare.

Rămâne de văzut ce pedepse va primi bărbatul, dar un lucru e clar: cei care credeau că se pot ascunde de brațul legii au primit o lecție usturătoare!

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img