8 octombrie 2024
ActualitateScandal în familie! Tânăr de 19 ani reținut după ce și-a bătut...

Scandal în familie! Tânăr de 19 ani reținut după ce și-a bătut tatăl vitreg!

Scenă șocantă într-o comună liniștită din județul Bacău! Un tânăr de doar 19 ani din Cleja a ajuns direct în arest după un scandal monstru care a avut loc chiar sub acoperișul familiei sale.

Polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunală Sascut au intervenit rapid și l-au reținut pe tânărul furios pentru 24 de ore, după ce acesta și-a agresat tatăl vitreg în urma unei certe spontane.



Bătaie cruntă după o ceartă de moment!
Totul s-a întâmplat pe 3 octombrie, când tânărul, cunoscut pentru un temperament aprins, nu a mai suportat și a explodat într-un acces de furie. Potrivit anchetei, acesta l-a lovit violent pe concubinul mamei sale, un bărbat de 48 de ani, provocând un scandal de proporții. Dintr-un simplu conflict verbal, s-a ajuns la violențe fizice, iar lucrurile au degenerat rapid, sub privirile îngrozite ale familiei!

Furia l-a băgat în arest!
După ce polițiștii au administrat toate probele necesare, nu a mai fost loc de discuții. Tânărul a fost reținut și dus direct în Arestul I.P.J. Bacău, acolo unde va avea timp să-și regândească acțiunile. Deși acesta a încercat să se apere, susținând că a fost doar o ceartă de moment, anchetatorii sunt necruțători. Acuzația este una extrem de gravă: violență în familie!

Ancheta continuă!
Cercetările sunt în plină desfășurare, iar polițiștii investighează toate detaliile acestui incident. Tânărul riscă acum o condamnare serioasă, iar familia lui este șocată de deznodământul tragic al acestei dispute care părea, la început, doar o ceartă ca oricare alta.

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img