5 octombrie 2024
ActualitateCum s-a petrecut crima de la Scorțeni. Cine era fata ucisă

Cum s-a petrecut crima de la Scorțeni. Cine era fata ucisă

O tânără de doar 18 ani, originară din Republica Moldova, a fost ucisă cu brutalitate sub ochii fraților săi gemeni de doar 9 ani! 

Joi seara, liniștea micii comune din Bacău a fost sfâșiată de o crimă atroce, care va bântui pentru totdeauna memoria celor care au asistat la această dramă. O tânără de 18 ani, originară din Republica Moldova, stabilită împreună cu familia în Scorțeni, a fost atacată și ucisă în propria casă, sub privirile neputincioase ale fraților ei gemeni.



Scene de groază

Agresorul, un bărbat de 23 de ani, cunoscut în comunitate pentru ieșirile sale violente, a intrat în locuința fetei sub pretextul de a cere un foc pentru a-și aprinde o țigară. După ce tânăra a reușit să-l alunge din casă, acesta s-a întors furios și, fără milă, a înjunghiat-o mortal! „Scenele au fost desprinse parcă dintr-un film de groază!” au spus vecinii îngroziți de cele întâmplate.

Frații gemeni, în vârstă de doar 9 ani, au asistat fără putință la aceste momente de groază. „Ne-au distrus copiii pentru totdeauna! Ce au văzut ei în acea seară, nimeni nu ar trebui să vadă vreodată!”, au declarat cu lacrimi în ochi localnicii.

O descoperire macabră!

O femeie care trecea pe lângă casă a auzit zgomotele și și-a alertat fratele, care a găsit-o pe biata tânără într-o baltă de sânge, încă respirând, dar inconștientă.

„Când am intrat, am văzut-o… dar nu mai pot povesti… Este de nedescris”, a spus George Tânjală, primul care a sosit la locul crimei.

Din păcate, eforturile echipajelor medicale au fost zadarnice. Victima a fost transportată de urgență la Spitalul Județean din Bacău, dar, din cauza rănilor grave, s-a stins din viață la scurt timp.

Un criminal periculos, liber pe străzi!

Suspectul, care fusese internat în repetate rânduri la psihiatrie pentru comportamente periculoase, a fost externat în luna august la cererea propriei familii. „Era cunoscut ca fiind periculos! Cutreiera noaptea pe la casele oamenilor. Familia ar fi trebuit să-l supravegheze!”, a mărturisit o vecină a criminalului.

Deși bărbatul mai avusese antecedente violente, inclusiv o agresiune asupra unei alte tinere în urmă cu un an, el a fost eliberat de fiecare dată, fără o monitorizare adecvată. De data aceasta, însă, tragedia a fost fatală. Individul a fost prins la cinci kilometri distanță de casa victimei, după ce un localnic curajos l-a imobilizat până la sosirea poliției.

Un sat în doliu și o comunitate înfricoșată!

O tânără nevinovată a plătit cu viața pentru nepăsarea unui sistem care a permis unui om periculos să umble liber. Întrebarea care persistă acum în mințile tuturor este: „Cine urmează?” Localnicii se tem pentru siguranța lor și cer măsuri stricte pentru a preveni astfel de tragedii în viitor.

Această tragedie ridică serioase semne de întrebare despre cum sunt tratați indivizii cu afecțiuni psihice periculoase în România. O viață tânără a fost curmată într-un mod brutal, lăsând în urmă o familie distrusă și o comunitate în stare de șoc. Oare câte alte astfel de povești vor mai trebui să se întâmple pentru ca autoritățile să ia măsuri concrete?

Cine îi poate aduce pe frații victimei înapoi la normalitate?

Psihologii avertizează că trauma suferită de acești copii este uriașă și că va fi nevoie de ani de terapie pentru a-i ajuta să depășească șocul. Dar vor putea ei vreodată să uite ororile la care au asistat? Satele din jur, comunitatea, toți sunt îngroziți de gândul că acest individ a umblat liber, pregătit să lovească din nou!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img