5 octombrie 2024
ActualitateTrei suspecți, reținuți după furturi de zeci de mii de lei de...

Trei suspecți, reținuți după furturi de zeci de mii de lei de la spălătoriile auto

Trei suspecți, reținuți după furturi de zeci de mii de lei de la spălătoriile auto

O bandă de hoți specializați în furturi din spălătoriile self wash a fost prinsă în flagrant! Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bacău, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău, au pus capăt unei serii de infracțiuni care au terorizat patronii spălătoriilor automate. Prejudiciul total? Peste 40.000 de lei!



Din septembrie până în octombrie, cei trei suspecți – doi bărbați de 25 și 28 de ani și o femeie de 29 de ani, toți din județul Bacău – au dat lovituri în lanț la spălătoriile din Bacău, Neamț, Iași, Suceava, Harghita, Brașov și Sibiu. Se pare că aceștia au spart aparatele de încasat bani, reușind să sustragă sume impresionante din mai multe locații.

Noaptea fatidică de 3 spre 4 octombrie 2024 a fost momentul în care planurile lor au luat o întorsătură dramatică! Polițiștii i-au prins în flagrant delict, exact în momentul în care furau bani de la o spălătorie self wash din județul Neamț.

Ieri, 4 octombrie, o mobilizare masivă a polițiștilor din Bacău, Moinești și Secția 8 Buhoci a dus la descinderi spectaculoase la domiciliile celor trei, unde au fost găsite dovezi care ar putea pune capăt definitiv acestui șir de infracțiuni. Nu doar că polițiștii au percheziționat locuințele suspecților, dar și autoturismele lor, folosite pentru comiterea furturilor. Rezultatul? Mijloace materiale de probă, sume de bani și alte obiecte care leagă clar suspecții de faptele comise.

După ce au fost adunate toate probele necesare, polițiștii au decis reținerea celor trei pentru 24 de ore, aceștia fiind deja închiși în Arestul I.P.J. Bacău.

Investigațiile continuă, iar cei trei riscă pedepse grele, fiind acuzați de furt calificat. Lovitura de grație a fost dată cu suportul de specialitate al Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău, care a supravegheat acțiunea de la început până la sfârșit.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img