4 octombrie 2024
ActualitateTrafic parțial restricționat la parcarea Arena Mall din cauza lucrărilor de extindere

Trafic parțial restricționat la parcarea Arena Mall din cauza lucrărilor de extindere

Accesul în parcarea centrului comercial Arena Mall va fi restricționat parțial pentru o perioadă de maximum 30 de zile, ca urmare a lucrărilor de extindere care au început recent. Conform informațiilor furnizate de reprezentanții mall-ului, intrarea în parcare se va face pe banda cu sens unic situată în zona semaforizată, între Arena Mall și magazinul Supeco. Ieșirea din parcare va fi permisă doar pe calea de acces din zona de aprovizionare, care va fi semnalizată corespunzător.

Managementul Arena Mall îi sfătuiește pe angajați și clienți să evite utilizarea autoturismelor personale în această perioadă, încurajându-i să opteze pentru mijloace de transport în comun, servicii de ride-sharing precum Bolt sau Uber, taxiuri sau să parcheze pe străzile din apropierea centrului comercial.



De asemenea, toți participanții la trafic sunt rugați să respecte semnalizarea temporară și instrucțiunile personalului responsabil cu coordonarea accesului în parcare.

După finalizarea lucrărilor de extindere, clienții Arena Mall vor avea la dispoziție o parcare mai mare, mai multe magazine, zone de relaxare extinse și un confort îmbunătățit.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img