5 octombrie 2024
EvenimentSute de români au cumpărat arme vândute ilegal. Percheziții în toată țara

Sute de români au cumpărat arme vândute ilegal. Percheziții în toată țara

În această dimineață, 4 octombrie 2024, polițiștii au descins în forță în mai multe locuințe din toate județele țării, în cadrul unei mega-operațiuni care a zguduit țara din temelii! Nici mai mult, nici mai puțin de 316 percheziții domiciliare au fost efectuate, vizând persoane suspectate de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, o infracțiune care amenință siguranța publică.

Cutremur la Constanța! Acțiunea de proporții face parte dintr-un dosar penal care a explodat la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța. Sub coordonarea procurorilor, Serviciul de Investigare a Infracționalității de Mediu investighează activități suspecte legate de comercializarea ilegală de arme și muniție pe teritoriul României. Vorbim despre o adevărată rețea care ar fi introdus în țară arme de foc periculoase printr-o metodă aparent simplă, dar extrem de bine gândită: comenzi online și livrări cu firme de curierat.



Se pare că totul a început cu un magazin online de peste granițe care vindea arme supuse autorizării și muniții aferente, direct către clienți din România. Totul fără niciun fel de respect pentru lege! Cum funcționa rețeaua? Simplu: românii făceau comenzi, iar armele și muniția veneau rapid, livrate de firme de curierat, fără să fie declarate autorităților vamale.

Poliția în alertă maximă! Această acțiune vine ca răspuns la creșterea îngrijorătoare a infracțiunilor legate de deținerea ilegală de arme în România. Autoritățile fac tot posibilul să pună capăt acestei amenințări iminente, iar perchezițiile de azi au ca scop clar scoaterea din circulație a acestor arme ilegale. Surse apropiate anchetei susțin că numărul persoanelor implicate în acest trafic ilegal ar fi uriaș, iar polițiștii sunt hotărâți să „curețe” piața neagră de arme.

Între timp, în întreaga țară au loc razie după razie, poliția fiind prezentă pe toate drumurile și în locuri publice pentru a preveni eventualele incidente violente. Nicio infracțiune nu va fi trecută cu vederea în această amplă operațiune națională, care pare să fie doar începutul unei campanii fără precedent împotriva celor care pun în pericol siguranța românilor.

Totul s-a desfășurat sub ochii vigilenți ai conducerii Ministerului Afacerilor Interne, care a dispus măsuri drastice pentru combatarea criminalității și asigurarea ordinii publice.

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img