4 octombrie 2024
ActualitateACCIDENT ȘOCANT pe DN2! Tir din Ucraina, încărcat cu transformator blochează traficul!

ACCIDENT ȘOCANT pe DN2! Tir din Ucraina, încărcat cu transformator blochează traficul!

O nouă dramă pe șoselele României, de această dată pe DN 2, în zona exteriorului localității Răcăciuni! Un TIR din Ucraina a frânat brusc în dreptul parapetului axial, la km 257, provocând haos și pericol iminent pentru ceilalți participanți la trafic!

Într-un scenariu ce pare desprins dintr-un film de acțiune, transformatorul pe care tirul îl transporta a rupt sistemul de prindere, lovind violent cabina și instalațiile de frânare. Asta nu e tot! Șoferul a pierdut controlul, iar camionul a fost pe punctul de a produce o tragedie.



Tirul a fost imediat tractat în parcarea din apropiere, dar circulația a fost serios afectată. Echipajele de la SDN Bacău sunt încă pe teren, lucrând neîncetat pentru a relua traficul în condiții de siguranță.

Ucrainenii, pericol constant pe drumurile noastre?

Accidentele provocate de șoferii de TIR din Ucraina au devenit un fenomen frecvent pe drumurile României. Totuși, autoritățile noastre au mâinile legate din cauza deciziilor impuse la nivel european. Din ce în ce mai mulți români își pun întrebarea: Cine va răspunde pentru aceste incidente grave?

Este clar că șoselele noastre sunt mai periculoase ca niciodată, iar răbdarea șoferilor români este pusă la încercare. Vom vedea oare măsuri concrete sau vom rămâne, ca de obicei, doar cu promisiuni? Rămâne de văzut!

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img