4 octombrie 2024
ActualitateAPEL ÎNFRICOȘĂTOR LA 112 ÎN BACĂU! Polițiștii, mobilizați de urgență pentru o...

APEL ÎNFRICOȘĂTOR LA 112 ÎN BACĂU! Polițiștii, mobilizați de urgență pentru o femeie în pericol, ajung la o scenă NEAȘTEPTATĂ

ALARMĂ FALSĂ CU UN FINAL SURPRINZĂTOR! Un apel urgent la 112, însoțit de strigăte care au alertat autoritățile, a pus pe jar polițiștii din județul Bacău!

S-a întâmplat în localitatea Podu Turcului, unde polițiștii au intrat în acțiune, temându-se că o femeie de 80 de ani era în pericol iminent. Apelul misterios a declanșat o mobilizare de urgență, iar agenții au pornit în căutarea bietei femei, ghidați de un bărbat de 49 de ani, care i-a condus la adresa victimei.



Ajunși în curtea casei din satul Giurgioana, polițiștii au descoperit… surpriza zilei! Femeia, speriată? Deloc! Era în plină cursă să prindă câinele care fugărea o pasăre în gospodărie! Aparent, apelul „de urgență” fusese doar o greșeală, iar strigătele auzite de operatorii 112 nu erau altceva decât eforturile disperate ale bătrânei de a-și salva puiul din ghearele patrupedului.

Din fericire, nicio infracțiune nu a fost comisă, iar femeia nu era în pericol. Un apel care a declanșat frisoane de panică a avut, în cele din urmă, un final absolut… haios!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img