2 octombrie 2024
SportCSM Bacău, calificată în turul doi al Cupei României

Handbal masculin/ Cupa României

CSM Bacău, calificată în turul doi al Cupei României

Prima victorie stagională pentru handbaliștii CSM Bacău. O victorie care aduce „CSMeilor” calificarea în turul doi al Cupei României. Miercuri seara, echipa antrenată de Leonard Bibirig și Ionuț Rotaru s-a impus cu 34-26 (19-10), pe terenul divizionarei secunde Teutonii Ghimbav, în turul inaugural al Cupei.

Exceptând primele opt minute, în care gazdele s-a aflat în avantaj pe tabelă, jocul de la Ghimbav a fost la discreția băcăuanilor, aceștia valorificând din plin plusul de experiență, tonus și calitate.



În condițiile în care a reușit să recupereze jucătorii ce au absentat în ultima perioadă din motive medicale, CSM Bacău a utilizat următoarea garnitură contra Ghimbavului: Sârghie, Grigoraș, Mojszilov- G. Bujor 5 goluri, Mănescu 4, Dobrincu 4, Ushal 4, Brăescu 3, Costea 3, Oancea 3, Esteki 2, Serhel 2, M. Bujor 2, Makaria 2, Virbauskas. Următorul meci al băcăuanilor va avea loc duminică, 6 octombrie, de la ora 17.30 (în direct pe Pro Arena), pe terenul Buzăului, în runda a șasea a Ligii Zimbrilor.

Adversara de duminică a „CSMeilor”, HC Buzău 2012 s-a impus astăzi, la limită, cu 26-25 (14-14), pe teren propriu, contra Politehnicii Timișoara, în Cupa României, diferența făcând-o lovitura de la șapte metri transformată cu un minut și 25 de secunde înainte de final de Barros.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img