2 octombrie 2024
ActualitateRestricții de circulație în Centrul Bacăului. Se închid străzi, se mută mașini!

Restricții de circulație în Centrul Bacăului. Se închid străzi, se mută mașini!

Cu ocazia Zilelor Municipiului Bacău, orașul se transformă într-o adevărată zonă de război rutier! Poliția Locală a pregătit o serie de restricții care vor face șoferii să se întrebe dacă vor mai ajunge vreodată acasă! Atenție, Bacău, urmează o săptămână de coșmar pentru traficul din oraș!

Începând de miercuri, 2 octombrie 2024, parcările din jurul Hotelului Moldova și Casei de Cultură devin istorie! Dacă aveai de gând să îți lași mașina în aceste zone, uită de asta! Poliția Locală va elibera parcările începând cu ora 16:00, lăsând loc doar pentru rulote și corturi alimentare, pregătite să hrănească mulțimile flămânde venite la evenimente.



Începând de joi, 3 octombrie, de la ora 19:00, până în toiul nopții de vineri, ora 02:00, străzile din jurul Casei de Cultură devin impracticabile! Calea Mărășești, tronsonul dintre Bulevardul I.S. Sturza și Casa de Asigurări de Sănătate, strada Luminii și Erou Gheorghe Rusu vor fi închise pentru probele de sunet.

Începând de vineri, 4 octombrie, ora 10:00 și până luni dimineață, 7 octombrie, ora 04:00, centrul Bacăului devine un labirint imposibil de traversat! Aceleași străzi vor fi blocate, lăsând orașul să se zbată într-o mare de confuzie și claxoane disperate.

Iar apogeul se va atinge sâmbătă, 5 octombrie, când între orele 07:00 și 14:00, un adevărat dezastru va lovi Bulevardul Nicolae Bălcescu și zonele învecinate. De la Statuia lui Ștefan cel Mare și până la intersecția cu Bulevardul I.S. Sturza, traficul va fi complet oprit. Șoferii vor fi nevoiți să facă slalom printre străzile Solomon Marcus, Războieni și până la Aleea Parcului, transformând orașul într-un imens puzzle rutier.

Așa că, dragă băcăuan, pregătește-te pentru o săptămână de nervi întinși la maxim, ambuteiaje interminabile și drumuri blocate. Cu toate acestea, distracția promite să fie pe măsură, iar Zilele Municipiului Bacău să aducă o atmosferă de festival!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img