2 octombrie 2024
EvenimentNicolae Ciucă mulțumește românilor pentru sprijinul acordat candidaturii sale la președinția României

Nicolae Ciucă mulțumește românilor pentru sprijinul acordat candidaturii sale la președinția României

Nicolae Ionel Ciucă, candidat la președinția României din partea Partidului Național Liberal (PNL), a transmis un mesaj de mulțumire tuturor românilor care au sprijinit candidatura sa, adunând peste 1.600.000 de semnături în susținerea sa. Într-un discurs adresat membrilor PNL și susținătorilor săi, Ciucă a subliniat importanța implicării și mobilizării tuturor structurilor partidului în această campanie, mulțumind în mod special primarilor, tinerilor, seniorilor și președinților de filiale pentru efortul lor.

“Ne aflăm într-o situație în care România s-a schimbat și continuă să se schimbe. Situația internațională s-a schimbat și se schimbă, din păcate, din ce în ce mai des”, a declarat Ciucă, subliniind necesitatea unei viziuni liberale care să răspundă provocărilor economice, sociale și celor ce afectează democrația.



Fostul prim-ministru a punctat că România are nevoie de o viziune de dreapta pentru a asigura un viitor prosper și sigur pentru cetățeni, cu accent pe siguranța economică și socială, protecția comunităților și sprijinul pentru inițiativele de afaceri. Acesta a promis că, dacă va fi ales președinte, va fi un lider responsabil, implicat și echilibrat, care va colabora strâns cu cetățenii și instituțiile statului pentru a face față provocărilor interne și internaționale.

“Mă bazez foarte mult pe PNL, cel mai vechi partid politic din România și UE, un partid angajat și responsabil pentru toate proiectele politice asumate. Și de data aceasta, PNL vine cu un proiect pentru familie, comunitate și țară”, a adăugat Ciucă.

Candidatul liberal a încheiat mesajul său cu promisiunea de a construi, alături de cetățeni, un viitor mai sigur și mai bun pentru generațiile viitoare. Mesajul său reflectă determinarea de a continua să promoveze valorile liberale și de a susține un proiect politic dedicat siguranței și prosperității României.

Această candidatură a lui Nicolae Ionel Ciucă aduce în prim-plan o viziune liberală pentru viitorul țării, bazată pe stabilitate, securitate și dezvoltare economică.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img