2 octombrie 2024
ActualitateAjutoare de la parohiile din Sascut pentru sinistrații din Galați

Ajutoare de la parohiile din Sascut pentru sinistrații din Galați

Situație dramatică în județul Galați, unde inundațiile au devastat 500 de gospodării din localitatea Cuza Vodă! În mijlocul acestei tragedii, Arhiepiscopia Romanului și Bacăului a intervenit, trimițând patru autoutilitare pline de ajutoare umanitare.

Cei afectați de furia apelor au primit astăzi, 2 octombrie, un sprijin vital din partea parohiilor din cadrul protopopiatului Sascut, județul Bacău.



Ajutoarele, care au inclus materiale esențiale pentru curățenie, produse de igienă, pături călduroase, saltele, lenjerii, covoare, haine și încălțăminte, au fost descărcate la biserica din Cuza Vodă. Aici, oamenii loviți de necaz vor putea să primească aceste lucruri care, în multe cazuri, le pot face viața mai suportabilă după ce apele au făcut prăpăd.

Arhiepiscopia nu se oprește aici! Într-un gest de mare omenie, conducerea a anunțat că, în zilele următoare, va trimite și o sumă de bani către Arhiepiscopia Dunării de Jos, bani ce vor ajunge în conturile deschise special pentru sinistrați.

Cu sprijinul acestor fonduri, cei afectați ar putea începe procesul de refacere a caselor și gospodăriilor distruse.

Într-o perioadă în care natura lovește fără milă, solidaritatea și ajutorul sunt singurele care pot oferi o rază de speranță.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img