2 octombrie 2024
Zona zeroFapt diversDe ce ai nevoie de un blender de bucătărie în viața ta?...

De ce ai nevoie de un blender de bucătărie în viața ta? Investiție pentru sănătate!  

 Îți place să gătești sănătos și să mănânci tot felul de supe, smoothie-uri și sosuri hrănitoare? Nu ai putea să faci ce-i mai bun fără un blender de bucătărie! Acest aparat electrocasnic vine în variate forme și te ajută în atât de multe feluri în bucătărie, încât este practic indispensabil.

 



Un blender de bucătărie este varianta câștigătoare și salvatoare de timp în nenumărate situații

Există varianta tradițională, cu o cană de sticlă și mai este și varianta compactă, vertical, de mână, care este și ea extrem de utilă și ușor de folosit. Pe site-ul euromag.ro vei găsi diverse produse din această gamă, care îți vor salva timpul și sănătatea.

Blenderele sunt electrocasnice grozave de pus la treabă atunci când vrei să gătești ceva repede pentru familie sau pentru invitați. Dar poate fi și atât de ușor de trecut cu vederea.

De multe ori, ajungem să luăm de bun acest electrocasnic și să nu ne dăm seama că și el are nevoie de o anumită mentenanță. Sau, mai rău, ajungem să uităm de existența lui, deoarece avem alte lucruri speciale care ne ajută în bucătărie, la gătit. Iar dacă se întâmplă să nu ai chiar un blender de bucatarie acasă, se poate să ai ceva care face cam același lucru – un mixer de mână, un tocător sau un blender stick.

Dacă și tu ai cam lăsat să se așeze praful pe blender sau încă nu ai unul în spațiul tău de gătit, atunci uite câteva motive pentru care să-i acorzi atenție.

 

5 motive pentru care să te folosești de un blender de bucătărie

 

Sosuri rapide și zemoase

Pesto, salsa, guacamole, chimichurri și ce-ți mai place ție sunt ușor de pregătit și numai bune de servit alături de dish-uri apetisante. Cu ajutorul unui blender vertical sau tradițional vei reuși să le ai la dispoziție proaspete și delicioase în scurt timp.

 

Dietă vegetariană? Te poți ține de ea foarte simplu dacă ai și-un blender!

Experimentează în bucătărie cu ingrediente precum castraveți, spanac, sfeclă roșie, avocado, mazăre sau dovlecel verde. Poți crea smoothie-uri sănătoase pentru a-ți alimenta stilul de viață sănătos în mod extrem de simplu.

Adaugă ceva iaurt, lapte, câteva fructe de pădure pentru un pic de dulceață și iată – vei obține preparate simple și gustoase, aromate și fresh în permanență. În plus, te vei simți hidratat și revigorat întreaga zi!

 

Pasionat de smoothie-uri? Încearcă rețete savuroase!

Te-ai săturat de clasicele smoothie-uri în borcan sau pahar? Încearcă un smoothie la bol. E mai mult, mai consistent și extrem de delicios. Adaugă ingredientele sănătoase dorite într-un blender smoothie, pune și o mână de semințe sau nuci și cereale și bucură-te de gustări sau mese bogate în nutrienți și vitamine.

 

Clătite pufoase și gustoase?

Iubești clătitele pufoase și aromate încă de dimineață la micul dejun? Obține o compoziție fresh și bună imediat, chiar înainte să mergeți cu toții la muncă sau școală și bucurați-vă de un mic dejun sățios și energizant.

 

Supe hrănitoare și diversificate

Se știe că a pregăti o ciorbă ia mai mult timp și efort. Însă, dacă dorești să mănânci ceva lichid și sănătos, poți miza pe supe cremă savuroase. Cum le obții? Foarte simplu! Cu ajutorul unui blender de bucătărie multifuncțional.

Pune-ți la îndemână roșii proaspete, dovlecei de toamnă, ierburi aromate, chilli, sare, piper și ulei de măsline și fă-ți imediat un bol bun de supă pentru momentele când nu prea ai chef sau timp de gătit. Vara sau iarna poți servi astfel supe hrănitoare în orice moment al zilei.

Tu te-ai decis asupra unui model de blender? Dacă nu, și încă mai ai nevoie de idei, intră pe site-ul euromag.ro și vezi acolo modele care te vor ajuta în bucătărie.

 

 

Sursa foto: euromag.ro

 

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img