2 octombrie 2024
Sport„CSMeii” băcăuani se luptă cu Teutonii din Ghimbav

Handbal masculin/ Cupa României

„CSMeii” băcăuani se luptă cu Teutonii din Ghimbav

Miercuri, 2 octombrie, de la ora 18.00, echipa lui Leonard Bibirig debutează în Cupă pe terenul divizionarei A brașovene

Prim-divizionara de handbal masculin CSM Bacău bifează trei partide în decurs de numai o săptămână. Astfel, între două jocuri de Liga Zimbrilor (cel pierdut acum trei zile, pe terenul campioanei Dinamo și cel programat duminică, 6 octombrie, pe terenul Buzăului), băcăuanii își vor face debutul în ediția 2024-2025 a Cupei României.



În turul inaugural al Cupei, „CSMeii” vor evolua azi, 2 octombrie, de la ora 18.00, la Ghimbav, contra divizionarei A din localitate, CSO Teutonii. Deși Cupa este prin definiție o competiție a surprizelor și în ciuda faptului că gruparea băcăuană acuză probleme de lot, care i-au condiționat și parcursul din campionat, unde a acumulat un singur punct în cinci etape, CSM Bacău rămâne favorită în confruntarea de la Ghimbav.

E o problemă de valoare, de concentrare și de imagine pentru formația antrenată de Leonard Bibirig și Ionuț Rotaru. Actualul sezon al Cupei României a debutat marți, cu următoarele partide: CSU Constantin Brâncuși Târgu-Jiu- CSM Odorheiul Secuiesc 23-51, CSM Vaslui- Steaua București 42-38 și CSM Sighișoara- CSM Focșani 2007 28-30.

Să notăm că în calupul de meciuri programat azi în Cupă se află și cel pe care-l va susține următoarea adversară din Liga Zimbrilor a Bacăului, HC Buzău 2012, care va întâlni pe teren propriu pe SCM Politehnica Timișoara. Și dacă tot am amintit de campionat, merită subliniat că etapa a șasea a Ligii Zimbrilor se va derula pe parcursul a patru zile, nu mai puțin de cinci din cele șapte jocuri urmând să fie transmise de Pro Arena.

Astfel, runda va debuta joi, 3 octombrie, cu partida CSM Odorheiul Secuiesc- Dinamo (ora 17.30, Pro Arena. Vineri, 3 octombrie, sunt programate patru întâlniri: Steaua- CSM Focșani 2007 (ora 15.00, Pro Arena), CSM București- SCM Politehnica Timișoara (ora 17.30, Pro Arena), CSM Vaslui- Minaur Baia Mare (ora 17.30, netelevizat) și CSM Făgăraș- CSM Constanța (ora 18.00, netelevizat). Sâmbătă, etapa va continua cu meciul CSU din Suceava- Potaissa Turda (ora 17.30, Pro Arena), pentru ca epilogul să se consume duminică, 6 octombrie, de la ora 17.30 (Pro Arena), cu prilejul unui duel care va aduce față în față ocupanta locului 6, HC Buzău 2012 și penultima clasată, CSM Bacău.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img