2 octombrie 2024
SportDenisa Chiticaru (CSM Bacău), medalie de bronz

Judo/ CN U14 și U16 Ne Waza

Denisa Chiticaru (CSM Bacău), medalie de bronz

O nouă prezență pe podiumul Campionatelor Naționale de judo pentru Denisa Chiticaru. Sportiva antrenată de Dorin Cruceanu la CSM Bacău a cucerit bronzul în limitele categoriei de greutate -40 kg la Naționalele U16 Ne Waza desfășurate la finele săptămânii trecute, la Cluj Napoca. Apropae de o medalie s-a aflat și Ana Lucia Patea, clasată pe locul 5.

Se putea și mai bine. Denisa a fost aproape de un titlu de vice-campioană, însă deficitul de patru kilograme continuă să își spună cuvântul. Ana este și va rămâne o sportivă decisivă, dar nu a fost să fie acum, la Cluj”, a declarat antrenorul CSM Bacău, Dorin Cruceanu, care-și menține linia de cel puțin o medalie cucerită la Campionatele Naționale, anul acesta sportivii săi totalizând nu mai puțin de zece prezențe pe podium în întrecerile pentru titlurile naționale.



În weekend, judoka pregătiți de profesorul Cruceanu se vor deplasa la Focșani, pentru un turneu internațional la care va fi prezentă și ucraineanca Daria Bilodid, medaliată olimpică și campioană europeană și mondială.

 



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img