2 octombrie 2024
ActualitateDescinderi spectaculoase în Bacău! Polițiștii au luat cu asalt locuințele unor suspecți...

Descinderi spectaculoase în Bacău! Polițiștii au luat cu asalt locuințele unor suspecți de deținere ilegală de arme!

Polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, coordonați de Parchetul de pe lângă Judecătoria Onești, au dat astăzi startul unor percheziții de amploare care au zguduit liniștea comunității. Nu mai puțin de 5 percheziții domiciliare au fost efectuate în cadrul unui dosar ce investighează deținerea ilegală de arme letale și neletale!

Vizați de percheziții sunt indivizi bănuiți că ar deține arme periculoase, fără a avea autorizație legală, provocând îngrijorare în rândul vecinilor. Conform informațiilor, aceștia ar putea fi responsabili de încălcarea gravă a regimului armelor și al munițiilor, fapte care, dacă se confirmă, i-ar putea costa ani buni după gratii!



Mascații au descins în forță, iar locuințele suspecților au fost luate la puricat. Sursele spun că polițiștii au găsit mai multe obiecte de interes, iar cei în cauză urmează să fie conduși la sediul poliției pentru audieri. Emoțiile sunt mari, iar comunitatea privește cu sufletul la gură derularea anchetei.

Chiar dacă momentul este unul spectaculos, autoritățile atrag atenția că prezumția de nevinovăție rămâne valabilă până la o eventuală condamnare. Perchezițiile au scopul de a aduna dovezile necesare în acest dosar complicat, iar justiția își va spune cuvântul la momentul potrivit.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img