1 octombrie 2024
ActualitateAccident rutier la Gârleni. O femeie a murit la spital

Accident rutier la Gârleni. O femeie a murit la spital

Luni seara, o femeie de 47 de ani a fost adusă de urgență la Spitalul Județean Bacău, în stare extrem de gravă, după ce a fost victima unui teribil accident rutier. În jurul orei 23:10, ambulanța a sosit la fața locului în localitatea Gârleni, unde femeia, care tocmai coborâse dintr-un microbuz ce o aducea de la serviciu, a fost lovită violent de un autoturism în timp ce încerca să traverseze strada!

Scene cutremurătoare la locul accidentului! Martorii spun că impactul a fost devastator. Femeia nu a avut nicio șansă în fața mașinii care venea pe sensul opus cu viteză mare. Echipajele de intervenție, sosite la fața locului simultan cu ambulanța, au rămas șocate de gravitatea rănilor.



Femeia a fost preluată în comă, iar starea ei era critică! Medicii de la UPU SMURD Adulți au făcut tot ce le-a stat în putință, dar politraumatismele masive și fracturile multiple au fost devastatoare. Coaste rupte, clavicula și omoplatul zdrobite, fracturi grave la coloană și bazin, contuzii pulmonare și un pneumotorax care a agravat și mai mult starea de sănătate a pacientei – o listă de răni care ar îngrozi pe oricine!

După consultul rapid și investigațiile complexe la Computerul Tomograf, femeia a fost imediat transferată la Chirurgie generală, iar mai târziu la secția de Terapie Intensivă. Din nefericire, în ciuda eforturilor eroice ale echipei medicale, femeia a pierdut lupta pentru viață.

Un apel disperat la prudență pe șosele! Acest incident tragic ne amintește tuturor cât de periculos poate fi traficul, atât pentru pietoni, cât și pentru șoferi. Viteza, neatenția sau graba pot avea consecințe devastatoare! Dragi șoferi și pietoni, fiți vigilenți și respectați regulile de circulație! Grija pentru viața voastră și a celorlalți ar trebui să fie prioritatea numărul unu pe drumurile publice!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img