1 octombrie 2024
SportAna-Maria Crăciun (CSM Bacău), bronz național

Judo/ CN U14 și U16 Ne-Waza

Ana-Maria Crăciun (CSM Bacău), bronz național

O nouă prezență pe podiumul Campionatelor Naționale Ne-Waza pentru judoka CSM Bacău, Ana-Maria Crăciun. Laureată campioană luna trecută, la Pitești, la CN Under 15, sportiva pregătită de Paula Diaconescu și-a trecut în cont bronzul categoriei de greutate -36 kg la Naționalele U14 derulate zilele trecute, la Cluj Napoca.

Tot la U14, dar la categorii de greutate diferite, Delia Vasile a ocupat locul 5 (-44 kg), iar David Niță s-a poziționat al șaptelea la 55 kg. Prezentă cu un lot de șapte judoka la CN Ne-Waza U14 și U16 de la Cluj, antrenoarea CSM Bacău, Paula Diaconescu a tras următoarele concluzii:



„Ana a obținut bronzul după ce în urmă cu două săptămâni a cucerit aurul. Este o sportivă extrem de serioasă și disciplinată, iar dacă își va menține această atitudine, viitorul îi va aparține, cu siguranță.

Și ceilalți sportivi prezenți la această competiție au dat dovadă de determinare, în ciuda faptului că au concurat la categorii superioare de vârstă și greutate, la Ne-Waza cumulându-se categoriile de greutate. Mă bucur pentru cei care au punctat în clasament, dar și pentru ceilalți deoarece au câștigat experiență prețioasă”.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img