30 septembrie 2024
ActualitateÎncepe furnizarea agentului termic în Bacău pentru sezonul rece 2024-2025

Începe furnizarea agentului termic în Bacău pentru sezonul rece 2024-2025

Thermoenergy Group S.A. Bacău anunță că, începând de vineri, 4 octombrie 2024, vor demara pregătirile pentru furnizarea energiei termice necesare încălzirii pe parcursul sezonului rece 2024-2025. Acțiunea va debuta cu umplerea instalațiilor și efectuarea probelor tehnologice. Potrivit anunțului oficial, furnizarea agentului termic se va face cu prioritate către instituții publice precum creșe, grădinițe și școli.

Pentru a evita eventualele probleme, Thermoenergy solicită clienților să finalizeze la timp lucrările necesare la instalațiile interioare, astfel încât să nu apară incidente nedorite, precum inundații în spațiile de locuit sau subsoluri. În plus, compania reamintește asociațiilor de proprietari că sunt responsabile de asigurarea funcționării corecte a instalațiilor interioare proprii de alimentare cu energie termică.



De asemenea, Thermoenergy subliniază faptul că, în conformitate cu Legea nr. 325/2006, debranșarea instalațiilor interioare de încălzire sau apă caldă pe parcursul sezonului rece nu poate fi efectuată fără respectarea prevederilor legale. Totodată, asociațiile care solicită începerea furnizării de agent termic vor trebui să îndeplinească atât condițiile tehnice, cât și cele financiare. În cazul existenței unor datorii restante, furnizarea nu va începe până la lichidarea soldului.

Compania a precizat că data exactă a începerii efective a furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunțată ulterior, în baza Hotărârii de Guvern nr. 425/1994, modificată prin H.G. nr. 337/2018.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img