30 septembrie 2024
EvenimentClaudiu Stănășel, românul care cucerește Italia! Recunoaștere spectaculoasă pentru tânărul lider din...

Claudiu Stănășel, românul care cucerește Italia! Recunoaștere spectaculoasă pentru tânărul lider din Prato!

Singurul străin dintre cei mai influenți tineri politicieni italieni: Claudiu Stănășel, mândria românilor din Italia!

România are un nou motiv de mândrie în Italia! Claudiu Stănășel, Vicepreședintele Consiliului Local din Prato, a fost desemnat unul dintre cei mai influenți tineri politicieni din Italia în cadrul unei ceremonii strălucitoare ce a avut loc vineri, 27 septembrie, la Universitatea Link din Roma. Evenimentul, organizat de prestigiosul ziar național “L’Espresso” și asociația culturală “La Giovane Roma”, a celebrat viitorii lideri ai politicii italiene, iar Stănășel a fost singurul cetățean străin premiat!



Printre aplauze și blitzurile presei naționale și internaționale, Claudiu Stănășel a strălucit în fața elitei politice italiene. Primarul Romei, Roberto Gualtieri, și Ministrul Educației Publice, Giuseppe Valditara, s-au aflat printre numele grele prezente la eveniment, alături de figuri marcante ale politicii, precum Rita Dalla Chiesa și Francesco Rutelli.

Dar cine este Claudiu Stănășel? “L’Espresso” nu l-a menționat întâmplător! Tânărul politician, care deține o funcție cheie în Prato, unul dintre cele mai mari orașe din Italia, a reușit să devină un exemplu de integrare și leadership pentru comunitatea română și nu numai. Vicepreședinte al Consiliului Local și lider în partidul Lega, Stănășel este un adevărat simbol al succesului prin muncă și ambiție.

“Este o mare onoare să primesc acest premiu!”, a spus Claudiu vizibil emoționat în fața audienței. “Această distincție este rodul muncii mele și al sprijinului primit de la familie, prieteni și colegi. Faptul că sunt singurul cetățean străin printre cei mai influenți tineri din Italia este o recunoaștere imensă, nu doar pentru mine, ci pentru întreaga comunitate românească din Italia.”

Mesajul său a fost clar: politica este un instrument pentru schimbare, iar tinerii sunt cheia viitorului. Claudiu Stănășel nu doar că reprezintă un oraș, ci și o întreagă comunitate de imigranți care au contribuit, prin muncă și devotament, la dezvoltarea societății italiene.

Aplauze, recunoștință și multă mândrie au încheiat o seară de neuitat. Claudiu Stănășel este fără doar și poate un nume de urmărit în viitorul politicii europene. Bravo, Claudiu!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img