30 septembrie 2024
ActualitateCarambol matinal în Centrul Bacăului! Trei mașini, implicate într-o coliziune pe strada...

Carambol matinal în Centrul Bacăului! Trei mașini, implicate într-o coliziune pe strada 9 Mai”

Dimineața a început cu zgomot de fiare contorsionate! În plin centrul orașului, pe strada 9 Mai, trei autoturisme s-au ciocnit violent în zona cunoscută drept “Ciupercuțe”. Traficul a fost paralizat, iar trecătorii au privit cu groază cum mașinile avariate stăteau împrăștiate pe carosabil.

Polițiștii au sosit rapid la fața locului, încercând să facă lumină în acest carambol rutier. Din fericire, o veste bună printre atâtea emoții – nicio persoană nu a fost rănită! Deși pagubele materiale sunt considerabile, se pare că șoferii au avut noroc de un înger păzitor în această dimineață.



Cauzele accidentului – încă neclare!

Deocamdată, anchetatorii încearcă să stabilească ce a dus la acest incident, însă primele informații sugerează că una dintre mașini ar fi frânat brusc, declanșând o reacție în lanț. Unii martori vorbesc despre neatenție la volan și poate chiar viteza prea mare pentru un drum atât de aglomerat.

Traficul, blocat minute în șir!

Zona a fost transformată într-un haos, iar șoferii care tranzitau centrul orașului s-au văzut blocați în cozi kilometrice. Autoritățile le recomandă tuturor să evite zona până la clarificarea situației și eliberarea drumului.

Fii precaut în trafic!

Acesta este un nou exemplu al pericolelor din trafic, iar șoferii sunt sfătuiți să rămână atenți la drum și să reducă viteza, mai ales în zonele intens circulate.

Carambolul de pe strada 9 Mai ne aduce aminte că oricând și oriunde, o fracțiune de secundă de neatenție poate transforma o dimineață liniștită într-un coșmar metalic!

 

Sursa video



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img