30 septembrie 2024
ActualitateEchipa RoboRangers din Bacău a făcut senzație în Italia! Premiați la World...

Echipa RoboRangers din Bacău a făcut senzație în Italia! Premiați la World Robot Olympiad!

Echipa băcăuană RoboRangers a cucerit juriul la competiția internațională World Robot Olympiad Open, desfășurată în Italia, obținând prestigiosul “STEAM Award”, un premiu special acordat pentru excelență în domeniul științei, tehnologiei, ingineriei, artei și matematicii!

Membrii echipei, Sara și Sofia Ardeleanu și Matei Axinte, au demonstrat că viitorul roboticii este pe mâini bune, iar Bacăul are toate motivele să fie mândru de ei! Tinerii inovatori au captat atenția cu ideile lor inovatoare la categoria Future Innovators, reușind să impresioneze un juriu internațional de experți.



În plus, unul dintre membrii echipei, Matei Axinte, a avut onoarea de a purta drapelul României în cadrul ceremoniei de deschidere a competiției! Un moment plin de emoție și mândrie, care a pus Bacăul în lumina reflectoarelor internaționale.

Nu putem trece cu vederea sprijinul echipei de profesori și antrenori care au pregătit și ghidat acești tineri remarcabili. Un mare “Mulțumesc!” merge către doamna profesoară Mariana Andone, pentru antrenarea elevilor în vederea susținerii impecabile a discursului în limba engleză, precum și către doamna profesoară Mirela Cojocaru, care a fost translatorul și însoțitorul echipei în această aventură italiană memorabilă.

Un alt rol cheie l-a avut antrenorul echipei, Oana Jianu, de la American Corner Bacău, care a ghidat RoboRangers spre succesul răsunător.

Bravo, RoboRangers! Viitorul roboticii e aici, și vine din Bacău!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img