29 septembrie 2024
ActualitatePolițiști, jandarmi și pompieri în acțiune – razie de proporții în municipiu...

Polițiști, jandarmi și pompieri în acțiune – razie de proporții în municipiu și comunele din jur!

A fost o noapte fierbinte în Bacău! Sub acoperirea întunericului, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Bacău, coordonați de Serviciul de Ordine Publică, au desfășurat o acțiune masivă de tip razie în municipiul Bacău și în comunele limitrofe. Nu mai puțin de zeci de echipaje – de la rutieriști, la criminaliști, polițiști de la economic, pompieri și jandarmi – au luat cu asalt străzile pentru a pune capăt fărădelegilor care bântuie liniștea băcăuanilor!

Amenzi pe bandă rulantă și suspecți încătușați!



În timpul raziei, polițiștii au fost în acțiune totală! Încă de la primele ore ale serii, echipajele au început să scotocească fiecare colț al municipiului și comunelor învecinate. Au fost vizate zonele fierbinți, recunoscute pentru problemele de infracționalitate, dar și pentru încălcările repetate ale regulilor de circulație.

Raziile au fost menite să prevină și să combată faptele de violență și infracțiunile economice, dar și să dea de urma celor care sfidează legea pe șoselele județului. În câteva ore, agenții de poliție au împărțit amenzi pe bandă rulantă, iar șoferii prinși cu alcool în sânge sau fără permis s-au trezit încătușați și conduși la secție!

Ordinea publică, prioritate zero!

Polițiștii băcăuani nu se opresc aici! Raziile vor continua și în zilele următoare, iar oamenii legii promit că nu vor lăsa niciun colț al județului nesupravegheat. Scopul lor? Asigurarea unui climat de siguranță pentru toți cetățenii județului Bacău și eliminarea pericolelor care pot tulbura liniștea publică.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img