28 septembrie 2024
ActualitateAnsamblul „Busuiocul” caută tineri talentați! Preselecții pentru Atelierul de Cânt Vocal Tradițional

Ansamblul „Busuiocul” caută tineri talentați! Preselecții pentru Atelierul de Cânt Vocal Tradițional

Ansamblul Folcloric Profesionist „Busuiocul” din Bacău se pregătește să-și deschidă din nou porțile pentru micii iubitori de folclor! Dacă ai visat vreodată să-ți faci vocea auzită într-un ansamblu de prestigiu, aceasta este șansa ta!

Luni, 7 octombrie 2024, la ora 17:00, la sediul Ansamblului „Busuiocul” din Bacău, are loc preselecția pentru Atelierul de Cânt Vocal Tradițional. Dacă ești un copil care iubește folclorul și muzica autentică, atunci pregătește-ți un cântec și vino să impresionezi juriul cu talentul tău! Și, nu te îngrijora! Poți să cânți cu acompaniament sau fără, tot ce contează este să-ți aduci inima și pasiunea pe scenă!



Perioada de desfășurare a atelierului este între 14 octombrie și 14 decembrie 2024, iar cursurile vor fi organizate în fiecare luni și miercuri, între orele 17:00 și 18:00. Un program perfect pentru tinerii pasionați care vor să îmbine tradiția cu educația!

Ansamblul „Busuiocul” este un loc magic, unde folclorul autentic trăiește prin glasurile tinere, iar tu poți fi următorul star al cântecului tradițional românesc! Așadar, nu mai sta pe gânduri! Înscrie-te, pregătește-ți vocea și vino să arăți că folclorul este mai viu ca niciodată!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img