27 septembrie 2024
ActualitateVin Zilele Bacăului 2024

Vin Zilele Bacăului 2024

În perioada 4-6 octombrie, centrul orașului va fi transformat într-un adevărat furnicar de distracție și spectacole! Bacăul va sărbători 616 ani de la atestarea documentară a Bacăului, iar promisiunile sunt mari!

Scena principală, amplasată strategic în Piața Tricolorului, va găzdui o pleiadă de artiști de renume care vor încânta toate categoriile de public! Printre numele mari se numără Lidia Buble, Florin Chilian și Cornelia și Lupu Rednic. Dar stați așa, nu-i tot! Anul acesta vine cu o noutate absolută: Pasajul Revoluției va fi transformat într-o zonă dedicată copiilor – spectacole de street dance, magie și animatori pregătiți să ofere zâmbete celor mici.



Și pentru că Bacăul nu înseamnă doar muzică, programul include și activități sportive, concursuri de divertisment și expoziții de artă.

Dar ce-ar fi sărbătoarea fără ceva bun de mâncare? Lângă Casa de Cultură, zona de food court va fi deschisă, iar primarul Lucian-Daniel Stanciu-Viziteu speră că prețurile vor fi pe măsura buzunarelor băcăuanilor, taxele pentru comercianți nefiind prea mari, după cum a declarat edilul.

Încă nu avem programul detaliat, dar cu un astfel de line-up și promisiuni, zilele Bacăului par să fie foarte interesante.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img