27 septembrie 2024
ActualitateSergent major Farcaș-Baba Denisa Andreea – campioana inimilor la Festivalul Artiștilor Amatori...

Sergent major Farcaș-Baba Denisa Andreea – campioana inimilor la Festivalul Artiștilor Amatori din M.A.I.!

Sergent major Farcaș-Baba Denisa Andreea, una dintre cele mai iubite figuri din Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, a strălucit din nou, de această dată pe scena Festivalului Artiștilor Amatori din M.A.I.! Tânăra jandarmeriță a cucerit nu doar inimile publicului, ci și un onorabil loc 2 la secțiunea „Muzică populară – solist vocal”. Festivalul s-a desfășurat la Borșa, județul Maramureș, între 24 și 26 septembrie 2024, iar Denisa Andreea a demonstrat, încă o dată, că îmbină perfect uniforma cu talentul artistic.

Ediția cu numărul 12 a festivalului, organizată de Centrul Cultural al M.A.I., a fost un adevărat spectacol al tradițiilor românești. Zeci de artiști amatori din cadrul Ministerului Afacerilor Interne au adus pe scenă porturi populare și cântece autentice din toate colțurile țării. Dar, când Denisa a pășit pe scenă, toate privirile s-au întors către ea!



Cu o voce de aur și o prezență scenică demnă de un artist consacrat, Denisa a făcut ca fiecare notă să vibreze în inimile celor prezenți. Și asta nu e tot! Pe lângă aplauzele și ovațiile primite, tânăra jandarmeriță a fost înconjurată de susținători și fani care au dorit să o felicite personal pentru performanța ei extraordinară.

O carieră dublă de succes – în Jandarmerie și pe scenă!

Denisa Andreea este în Jandarmerie de doar 2 ani, dar și-a făcut deja un renume prin profesionalismul de care dă dovadă. Însă, după orele de serviciu, uniforma albastră lasă loc costumului popular, iar Denisa urcă pe scenele din întreaga țară și din străinătate, unde își încântă fanii cu interpretările sale pline de suflet. „Pentru mine, muzica nu este doar o pasiune, este o chemare”, ne-a declarat ea într-un interviu exclusiv. „Am început să cânt la 10 ani, iar de atunci nu m-am oprit niciodată. Sprijinul părinților mei a fost esențial și le voi fi recunoscătoare toată viața pentru că m-au încurajat să-mi urmez visul.”

Iubirea pentru scenă este însă egalată de devotamentul ei pentru cariera în Jandarmerie. „Când sunt în uniformă, simt că fac parte din ceva mai mare decât mine. Este o onoare să lucrez pentru siguranța cetățenilor, iar acest sentiment de împlinire mă motivează în fiecare zi.”

Momente emoționante la Gala Laureaților!

Festivalul s-a încheiat cu o seară spectaculoasă la Gala Laureaților, unde au fost premiați cei mai buni artiști amatori din M.A.I. Denisa Farcaș-Baba a urcat din nou pe scenă, de această dată nu doar pentru a cânta, ci și pentru a primi distincția binemeritată. Sub aplauzele entuziaste ale publicului, tânăra a ținut un scurt discurs, în care le-a mulțumit tuturor celor care i-au fost alături în acest drum: „Este un vis devenit realitate! Mulțumesc din suflet juriului, colegilor mei din Jandarmerie și, nu în ultimul rând, familiei mele care m-a susținut necondiționat!”

În concluzie, Sergent major Farcaș-Baba Denisa Andreea ne-a demonstrat tuturor că nu există limite atunci când ai pasiune, talent și determinare. O poveste demnă de toată admirația – o femeie care reușește să exceleze atât în slujba publicului, cât și pe scena artistică!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img