27 septembrie 2024
CulturăO expoziție de artă care te va șoca: Utopie sau Distopie?

O expoziție de artă care te va șoca: Utopie sau Distopie?

Joi, 3 octombrie 2024, la ora 17.00, Galeriile „Alfa” ale Muzeului de Artă din cadrul Complexului „Iulian Antonescu” vor deveni scena unei expoziții absolut ieșite din comun! Sub titlul provocator “Utopie = Distopie”, cunoscutul artist sucevean Sergiu Grapă își va etala creațiile într-o retrospectivă care te va face să te întrebi: Lumea asta e un vis sau un coșmar?

Un artist care nu are nevoie de prezentare



Sergiu Grapă, un nume care face furori în lumea artelor plastice, este mai mult decât un simplu pictor. Absolvent al Facultății de Arte Plastice, Decorative și Design a Universității de Arte „George Enescu”, Secția Grafică, acesta și-a construit o reputație solidă ca pictor, grafician și ilustrator de cărți și reviste. Premiat la numeroase competiții de artă, Grapă a impresionat criticii și publicul deopotrivă prin viziunea sa unică și stilul său de neconfundat.

Ce vei vedea?

Expoziția „Utopie = Distopie” este o călătorie prin mai multe perioade de creație ale artistului, care include lucrări de grafică tradițională, grafică digitală și pictură. Fiecare operă de artă ridică o întrebare: Oare trăim într-o utopie sau într-o distopie? Lucrările sale provocatoare îți vor pune la încercare percepțiile și vor scoate la lumină fațete neprevăzute ale lumii contemporane.

Criticul de artă Iulian Bucur va fi la microfon!

Cunoscutul critic de artă Iulian Bucur va fi responsabil de prezentarea evenimentului, oferind o perspectivă aprofundată asupra operelor expuse. Dacă ești pregătit să descoperi misterele din spatele fiecărei linii și culori, nu rata ocazia să-l asculți!

Timp limitat!

Expoziția va rămâne deschisă doar până pe 20 octombrie! Nu rata șansa să vezi lucrări care îți vor schimba modul de a privi lumea. Fie că ești pasionat de artă sau doar curios, această expoziție te va lăsa fără cuvinte!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img