27 septembrie 2024
ActualitateAvem trecere de pietoni nouă pe Strada Venus! Dar e o problemă...

Avem trecere de pietoni nouă pe Strada Venus! Dar e o problemă…

Pe strada Venus din Bacău, s-a întâmplat o adevărată “minune” urbanistică care ar putea concura cu cele mai mari gafe ale administrației locale. După cum se poate observa din imaginile surprinse la fața locului, cineva a decis să vopsească o trecere de pietoni, dar, surpriză! Trecerea a fost mutată cam doi metri mai încolo față de locul ei original. În mod normal, acest lucru nu ar părea o problemă, dar ce te faci când noua locație te aruncă fix într-un panou și un copac?

Imaginea de mai jos, preluată de pe Google Maps, ne arată cum arăta trecerea înainte de „marea schimbare”. În vechea poziție, trecerea era perfect aliniată cu o alee mică, din pavele, proaspăt instalată pentru pietoni. Totul părea bine pus la punct, dar se pare că acest detaliu a fost ignorat complet de cei responsabili cu reconfigurarea trecerii.



Noua trecere de pietoni pare să fi fost vopsită fără o analiză atentă a terenului. Cei care încearcă acum să traverseze strada se lovesc de obstacole neașteptate. În loc să fie îndrumați către o zonă sigură și accesibilă, pietonii ajung direct într-un copac și un panou informativ, transformând drumul într-un adevărat labirint urban. Dacă nu ești atent, riști să te alegi cu o întâlnire dureroasă, fie cu un copac, fie cu o bucată de metal.

Cert este că locuitorii nu sunt deloc mulțumiți de această schimbare „strategică”, iar acum rămâne de văzut dacă cineva va corecta greșeala înainte să asistăm la accidente. Se pare că în Bacău, chiar și simplul act de a traversa strada poate deveni o adevărată provocare!



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img