26 septembrie 2024
SportÎn acest weekend, Bacăul devine capitala dansului sportiv

Invitație la Bacău Dance Open

În acest weekend, Bacăul devine capitala dansului sportiv

Se scrie o nouă poveste în pași de dans, în acest weekend, la Sala Sporturilor din Bacău, acolo unde CDS Adamas Bacău organizează sub egida Federației Române de Dans Sportiv – FRDS o nouă ediție Bacău Dance Open – BDO.

Evenimentul se va desfășura pe două zile, sâmbătă și duminică, în prima zi de BDO pe parchetul de dans întrecându-se sportivii legitimați FRDS, în competițiile oficiale, a doua zi fiind rezervată pentru întrecerile pe grupuri și formații.



La această ediție BDO sunt așteptați să se întreacă peste 800 de concurenți de la cluburi de dans din toată țara, dar și sportivi din străinătate. Concursurile sunt structurate pe categorii de vârstă și clase valorice și sunt arbitrate de peste 25 de jurați români și străini.

O parte dintre tehnicienii care vor veni la Bacău Dance Open vor susține la sediul Academiei de Dans Adamas Bacău și câteva seminarii de pregătire,între cei care vor preda din secretele dansului regăsindu-se și bine cunoscutul Mihai Petre, care va și arbitra în cadrul competiției întrecerile de duminică.

Acesta este un motiv în plus să fii în tribunele sălii în cele două zile de concurs, să te bucuri de un regal de dans sportiv organizat o singură dată pe an în orașul nostru.

Bacău Dance Open este organizat cu un important sprijin din partea Consililui Județean Bacău. Și Primăria Municipiului Bacău, precum și alți sponsori, pun umărul la reușita competiției.



spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img