24 septembrie 2024
ActualitateCurățenie de toamnă în cele 22 de comune limitrofe din zona Bacău

Curățenie de toamnă în cele 22 de comune limitrofe din zona Bacău

În perioada 30 septembrie – 4 octombrie, SOMA și ADIS Bacău organizează o amplă campanie de colectare a deșeurilor voluminoase și periculoase în cele 22 de comune limitrofe ale municipiului Bacău. Această inițiativă face parte din campania de curățenie de toamnă și oferă locuitorilor din aceste comune ocazia de a se debarasa în mod responsabil de obiectele nefolositoare acumulate în gospodării.

Calendarul campaniei de colectare:



30 septembrie: Berești Bistrița, Buhoci, Cleja, Racova

1 octombrie: Faraoani, Filipești, Gârleni, Gioseni, Prăjești

2 octombrie: Itești, Hemeiuș, Horgești, Sărata, Săucești

3 octombrie: Letea Veche, Luizi Călugăra, Măgura, Mărgineni

4 octombrie: Nicolae Bălcescu, Răcăciuni, Tamași, Traian

În cadrul acestei campanii, locuitorii pot lăsa deșeurile voluminoase și periculoase în fața locuințelor lor individuale, pentru a fi ridicate începând cu ora 07:00, în ziua stabilită pentru comuna lor. Campanie exclusiv pentru persoanele fizice. Organizatorii subliniază că această campanie este destinată exclusiv persoanelor fizice.

Este un prilej pentru cetățeni de a contribui la menținerea curățeniei și la protejarea mediului, prin eliminarea corespunzătoare a deșeurilor. SOMA și ADIS Bacău fac apel la cetățeni să colaboreze și să respecte orarul campaniei, astfel încât procesul de colectare să se desfășoare fără probleme.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img