24 septembrie 2024
ActualitateAlcoolemii de peste 1 la mie constatate în trafic de polițiști

Alcoolemii de peste 1 la mie constatate în trafic de polițiști

Polițiștii Postului de Poliție Săucești, la data de 20 septembrie a.c. au identificat o femeie de 41 de ani, la scurt timp după ce a fost implicată într-un eveniment rutier soldat cu pagube materiale.

              Din verificările efectuate a reieșit faptul că femeia, în timp ce conducea un autoturism pe drumul comunal, ar fi pierdut controlul direcției de deplasare, ulterior părăsind partea carosabilă și oprindu-se într-un șanț.



              Totodată, la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, aceasta fiind condusă la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge.

              Cercetările sunt continuate.

 

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii Biroului Rutier Bacău au depistat în flagrant delict, un bărbat de 55 de ani, din municipiul Bacău, în timp ce conducea un autoturism pe strada Calea Moldovei, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

  La testarea cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

              Cercetările sunt continuate.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img