24 septembrie 2024
ActualitateAcțiunea BLOCADA în municipiul Moinești

Acțiunea BLOCADA în municipiul Moinești

La data de 21 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Moinești, împreună cu cei din cadrul secțiilor de poliție rurală arondate au desfășurat o acțiune în municipiu și în comunele limitrofe, pentru prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere şi a faptelor antisociale.

 În cadrul activităților au fost verificate peste 50 de autovehicule, au fost legitimate peste 80 de persoane și au fost efectuate 30 de testări cu aparatele din dotare.



  Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 47 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 21.000 de lei, au reținut 3 permise de conducere și au retras 3 certificate de înmatriculare.

 

             Polițiștii au depistat un bărbat de 31 ani, din județul Neamţ, în timp ce transporta cu un autoturism în comuna Poduri, 3 kg de trufe fără a avea documente de transport și de însoţire a mărfii.

              Trufele au fost confiscate și lăsate în custodie Ocolului Silvic Moineşti, iar conducătorul auto a fost sancționat contravențional.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img