24 septembrie 2024
ActualitateBacăul se pune în mișcare  la Semimarathon și Cursa Urbană!

Bacăul se pune în mișcare  la Semimarathon și Cursa Urbană!

În 5 octombrie, Fundația Comunitară Bacău invită băcăuanii la mișcare, dând startul a două curse dedicate celor pasionați de alergare, celor în căutare de activități inedite sau celor care doresc să sprijine proiecte cu impact în comunitate. 

Start Semimarathon și Cursa Urbană! 



Aceste evenimente, organizate împreună cu partenerii locali, au scopul de a promova educația, un stil de viață sănătos și implicarea societății civile. Împreună, celebrăm pe toți cei care contribuie prin munca lor la transformarea Bacăului într-o adevărată comunitate. Iar invitația este deschisă pentru toți, de la cei mici la cei mari!

“Indiferent dacă reprezentați companii, organizații, instituții sau sunteți parte dintr-un grup de prieteni, colegi sau familii, vă invităm la un teambuilding comunitar inedit. Împreună vom celebra  comunitatea noastră, iar fiecare înscriere va contribui la susținerea educației prin Fondul Științescu.”, declară Mihai Căprioară, director executiv Fundația Comunitară Bacău.

 Semimarathon Bacău powered by Cybernet Auto la a VIII-a ediție!

Semimarathon revine în comunitatea băcăuană cu și mai multă energie! Începând cu anul 2014, acest eveniment a strâns la strat sute de alergători care au susținut prin participarea lor proiecte din educație. Iar anul acesta evenimentul are ca organizator principal Grupul de Inițiativă „Împreună în mișcare” și organizație suport Fundația Comunitară Bacău. Ca de obicei competiția propune participanților o experiență sportivă, dar și una de implicare comunitară, mulțumită și partenerilor din mediul de business băcăuan. 

 Cursa Urbană Bravito

Cursa Urbană Bravito îndeamnă băcăuanii să își descopere orașul și să se lase provocați de experiențe noi, supriză! Este un eveniment în care echipe de 2-4 participanți, parcurg un traseu plin de provocări, și fac cunoștință cu activități sportive din Bacău, chiar la ele acasă!

Este o competiție unică, distractivă, plină de provocări care îi vor face pe participanți să cunoască o altă față a orașului în care locuiesc. În acest an, după toate obiectivele bifate și provocările rezolvate, vom putea spune că Bacăul e un oraș în mișcare. 

Pentru a participa la oricare dintre cele trei evenimente, Semimarathon, Cursa Urbană sau Cursa Comunității, înscrierea se face accesând linkul https://competitie.fundatiacomunitarabacau.ro/inscriere-alergatori/

Fiecare înscriere înseamnă și suport pentru Fondul Științescu Bacău. Acest fond susține inițiativele care încurajează elevii să descopere lumea fascinantă a științelor exacte.  Fondul finanțează proiecte din domeniile matematică, fizică, biologie, geografie, chimie, informatică, tehnologie, etc.  

Aceste proiecte sunt menite să le încurajeze pasiunea elevilor pentru științe și să îi facă să le înțeleagă aplicabilitatea în viața reală, dincolo de teorie și sisteme mecanice de învățare. 

Partenerii principali ai evenimentelor sunt Asociația Agricola Neam de Gospodari și Cybernet Auto-Center.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img