21 septembrie 2024
ActualitateBaza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” lansează o campanie umanitară...

Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” lansează o campanie umanitară pentru sinistrații din Galați

În această săptămână, Baza 95 Aeriană „Erou Căpitan Aviator Alexandru Șerbănescu” a demarat o amplă campanie umanitară pentru a veni în sprijinul persoanelor afectate de inundațiile devastatoare din județul Galați. Zeci de mii de oameni au fost grav afectați, pierzându-și casele, bunurile și agoniseala de o viață în urma puhoaielor care au lovit satele Valea Mărului și Corni.

O echipă de militari din cadrul Bazei 95 Aeriană s-a mobilizat rapid și s-a deplasat în zonele afectate pentru a oferi sprijin comunităților greu încercate. Campania de ajutorare a vizat atât distribuirea de alimente și produse de strictă necesitate, cât și sprijin moral pentru cei care au rămas fără adăpost și resurse.



„Le mulțumim din suflet tuturor celor care au răspuns inițiativei noastre, fie că sunt membri ai personalului unității sau persoane din afara acesteia, care au ales să rămână anonimi și să facă o faptă bună prin intermediul nostru”, au transmis reprezentanții Bazei 95 Aeriană.

Campania umanitară nu se oprește aici, iar apelul la solidaritate continuă. Militarii Bazei îndeamnă comunitatea să se mobilizeze în continuare, pentru a oferi o rază de speranță celor afectați de această tragedie.

„Împreună putem să fim sprijinul de care acești oameni au nevoie. Prin eforturi comune, le putem readuce un zâmbet pe chip și speranță în suflete, chiar și în aceste momente dificile”, au adăugat organizatorii campaniei.

Baza 95 Aeriană rămâne un exemplu de implicare socială, dovedind că valorile umane și solidaritatea sunt esențiale în momente de criză.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img