20 septembrie 2024
ActualitateNEWS ALERT! Se sistează apa, 8 ore pe noapte, în Bacău

NEWS ALERT! Se sistează apa, 8 ore pe noapte, în Bacău

Începând cu data de marți, 24 septembrie 2024, de la ora 22:00, furnizarea apei potabile în municipiul Bacău va fi întreruptă timp de 8 ore. Această măsură se va încheia miercuri, 25 septembrie 2024, la ora 06:00. Sistarea temporară este necesară pentru înlocuirea vanei și a compensatorului la plecarea din stația Barați-Tunel C.F.R., în vederea asigurării funcționării optime a rețelei de alimentare cu apă.

Reprezentanții furnizorului de apă își cer scuze pentru disconfortul creat și asigură cetățenii că aceste lucrări sunt esențiale pentru îmbunătățirea infrastructurii și pentru evitarea problemelor tehnice pe termen lung. Locuitorii sunt sfătuiți să își facă rezerve de apă pentru perioada în care se va sista furnizarea.



Sistarea agentului termic în perioada 30.09 – 4.10.2024

Totodată, compania Thermoenergy a anunțat că, în perioada 30 septembrie – 4 octombrie 2024, va sista furnizarea agentului termic de la SACET (Sistemul de Alimentare Centralizată cu Energie Termică) pentru a finaliza punerea în funcțiune a noii infrastructuri. Lucrările, care au înregistrat un progres mai rapid decât estimările inițiale, vor permite reabilitarea infrastructurii rutiere pe tronsoanele afectate de intervenții, în special pe strada Garofiței.

Cetățenii sunt încurajați să urmărească anunțurile oficiale pentru a fi la curent cu evoluția lucrărilor și pentru a lua măsuri adecvate în perioada de sistare a agentului termic.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img