20 septembrie 2024
ActualitateFemeie jefuită în Bacău: Hoțul, identificat și reținut de Poliție

Femeie jefuită în Bacău: Hoțul, identificat și reținut de Poliție

O femeie de 42 de ani din municipiul Bacău a devenit victima unui jaf în plină zi, în data de 27 august a.c., în timp ce se deplasa printr-un gang între scările unui bloc de locuințe. În cadrul cercetărilor preliminare efectuate de polițiști, s-a stabilit că femeia s-a intersectat cu un tânăr necunoscut care, profitând de moment, i-a smuls lanțul de aur de la gât și a fugit imediat de la locul faptei. Valoarea prejudiciului a fost estimată la 3.000 de lei.

În urma investigațiilor desfășurate de Biroul de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău, polițiștii au identificat un bărbat de 35 de ani ca fiind principalul suspect în acest caz. Acesta este bănuit că ar mai fi comis alte trei infracțiuni similare, smulgând două telefoane mobile și un portmoneu de la alți păgubiți.



Pe baza probelor obținute, polițiștii au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară la locuința suspectului, reușind să recupereze jumătate din prejudiciul total cauzat. După percheziție, bărbatul a fost depistat și condus la sediul poliției pentru audieri. Ulterior, acesta a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie.

Ancheta a beneficiat de sprijinul Brigăzii Operațiuni Speciale și al Unității Teritoriale de Analiză a Informațiilor Bacău, contribuind astfel la elucidarea cazului și reținerea suspectului. Poliția continuă cercetările pentru a recupera și restul prejudiciului și pentru a finaliza dosarul în vederea trimiterii acestuia în instanță.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img