19 septembrie 2024
ActualitateIncident violent în comuna Poduri: Doi localnici acuzați că au agresat un...

Incident violent în comuna Poduri: Doi localnici acuzați că au agresat un minor

Un incident violent a avut loc în comuna Poduri, unde un adolescent de 15 ani a fost agresat de doi localnici. Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Secției 2 Poliție Rurală Moinești, o femeie în vârstă de 68 de ani a sesizat autoritățile cu privire la faptul că nepotul său a fost lovit de doi bărbați în vârstă de 69 și respectiv 39 de ani.

Conform primelor cercetări, cei doi bărbați ar fi avut un conflict spontan cu adolescentul pe drumul comunal. Se pare că agresiunea a fost declanșată după ce minorul le-ar fi adresat injurii, moment în care aceștia l-au lovit.



Un echipaj al ambulanței a intervenit prompt la fața locului, acordând îngrijiri medicale tânărului, însă nu a fost necesară transportarea acestuia la spital.

Polițiștii au informat atât adolescentul, cât și tatăl său despre prevederile Legii nr. 26/2024 privind emiterea unui ordin de protecție. Cu toate acestea, familia a refuzat să solicite un ordin de protecție provizoriu împotriva agresorilor.

Autoritățile continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, cei doi localnici fiind anchetați sub acuzația de lovire sau alte violențe.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img