19 septembrie 2024
EvenimentUn bărbat de 71 de ani dădea droguri unei adolescente contra sex

Un bărbat de 71 de ani dădea droguri unei adolescente contra sex

La data de 16 septembrie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Bistrița Năsăud au dispus reținerea unui inculpat în vârstă de 71 de ani, cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Din probatoriul administrat a rezultat că, în perioada cuprinsă între vara anului 2023 și luna mai 2024, acesta a procurat și oferit pentru consum droguri de mare risc sub formă de cristal (4-CMC și 2-CMC) unei minore de 15 ani, în schimbul unor servicii sexuale.



Pe parcursul percheziției efectuate la domiciliul inculpatului, au fost identificate și ridicate mai multe mijloace de probă.

Astăzi, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Bistrița Năsăud a dispus arestarea la domiciliu a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile.

Activitățile judiciare au fost realizate împreună cu polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Bistrița-Năsăud.

Precizăm faptul că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și de prezumția de nevinovăție.



spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ultimele știri

spot_img