19 septembrie 2024
HomeActualitatePictură murală de mari dimensiuni în zona viitoarei Biblioteci Municipale

Pictură murală de mari dimensiuni în zona viitoarei Biblioteci Municipale

ZIDART – Street Art Festival continuă să transforme spațiul public al Bacăului într-o galerie de artă în aer liber, printr-o colaborare de succes cu Biblioteca Județeană „C. Sturdza”. În prezent, artistul Bogdan Scutaru lucrează la o impresionantă pictură murală pe strada 9 mai, lângă BRD, care îl are ca protagonist pe Vasile Alecsandri, marcând astfel un nou obiectiv turistic pentru oraș.



Prin această inițiativă, ZIDART îmbină tradiția cu arta contemporană, aducând un omagiu poetului, dramaturgului și politicianului Vasile Alecsandri. Opera capătă viață sub ochii trecătorilor, oferindu-le șansa de a urmări procesul creativ în timp real. Scutaru, cunoscut pentru lucrările sale de mari dimensiuni și stilul său unic, a reușit să creeze o atmosferă de curiozitate și entuziasm în jurul acestei noi lucrări.

În fiecare an, festivalul ZIDART reușește să îmbogățească orașul cu opere de artă de mari dimensiuni, dând un nou sens spațiilor urbane și atrăgând atenția atât localnicilor, cât și turiștilor. Această inițiativă nu doar că înfrumusețează orașul, ci îl transformă într-un spațiu cultural interactiv, în care trecutul și prezentul se întâlnesc.

Cei interesați sunt invitați să viziteze locul și să urmărească evoluția muralului, care promite să devină un nou simbol al orașului Bacău.



Alte titluri
Alte titluri

Jandarmii intensifică acțiunile de prevenire a consumului de substanțe interzise în rândul tinerilor

Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Bacău și-au...

CSM Bacău, peste toți și peste toate

Judoka antrenați de Paula Diaconescu au cucerit la Pitești...

„Viitorul începe acum”

Fundația YANA anunță lansarea proiectului „Viitorul începe acum”, pe...

Presa, încotro?

Știe toată lumea că la noi, la Deșteptarea, e...

Ultimele știri

spot_img